Pozvánka na veřejnou prezentaci s diskuzí k projektu volnočasových ploch v lokalitě Babinec

7.1.2022

2022-01-07a mapaVážení spoluobčané,

v listopadovém zpravodaji jsme Vás seznámili se zamýšlenou podobou architektonicko-urbanistické studie využití území v lokalitě Babinec ve Velké Bíteši. Rada města Velká Bíteš  rozhodla o zpracování dalšího stupně projektové dokumentace na pozemcích ve výhradním vlastnictví města, na kterých bude navržena výsadba keřů a stromů a umístěny drobné herní prvky, doplňující řešené území.

V současné době intenzivně pracujeme na úpravě tohoto stupně dokumentace. Ten bychom Vám chtěli představit na veřejném jednání ve středu 19. ledna 2022 od 15.30 hodin v kulturním domě na ul. Vlkovská ve Velké Bíteši.

S návrhem volnočasových a odpočinkových ploch v prostoru lokality Babince vás seznámí a na dotazy odpoví autor celého projektu Ing. arch. Milan Nytra se svými spolupracovníky a rovněž budou přítomni zástupci města Velká Bíteš.

Pokud se zajímáte o dění ve městě a chcete vědět, co nového město Velká Bíteš připravuje a jaká změna lokalitu na Babinci čeká, máte tak možnost seznámit se s projektem a rovněž o něm diskutovat přímo s jeho autory.

Ing. Hana Žáková
Odbor investic a rozvoje MÚ Velká Bíteš

Mapka a legendy ve formátu PDF ve vektorové grafice ke stažení:
pdfMapa ve formátu PDF ke stažení zde
pdfLegenda prvků ve formátu PDF ke stažení zde
pdfLegenda číslovaných objektů ve formátu PDF ke stažení zde