Máme 3. nejoblíbenější informační centrum na Vysočině!

4.11.2022
Týden IC_balonkyTuristické informační centrum ve Velké Bíteši se umístilo na krásném 3. místě v soutěži Oblíbené informační centrum 2022 na Vysočině.

Na prvním místě se umístilo IC Pelhřimov a na druhém místě IC Jemnice. 

Soutěž o nejoblíbenější informační centrum vyhlašovala Asociace turistických informačních center ČR a probíhalo v době od 21. 6. - 31. 8. 2022 elektronicky na turistickém portálu www.kampocesku.cz.

Celkem se ankety zúčastnilo 501 informačních center z celé České republiky. Přiděleno bylo 10 343 platných hlasů. Pro zajímavost - na 1. místě v rámci celé ČR se umístilo Informační centrum města Uherský Ostroh.

DIPLOM 3_misto2022Cílem ankety je připomenout široké veřejnosti každodenní práci informačních center, stejně jako značku A.T.I.C. ČR. Zájem veřejnosti překonal všechna očekávání pořadatele.

Za naše informační centrum chceme srdečně poděkovat každému, kdo nám dal svůj hlas. Vaší podpory si nesmírně vážíme a jsme rádi, že se vám v našem infocentru líbí.

A co je tedy A.T.I.C. ČR?

Asociace turistických informačních center ČR je samostatné, dobrovolné, nezávislé profesní sdružení hájící zájmy turistických informačních center. Asociace byla založena jako Asociace turistických informačních středisek České republiky A.T.I.S. ČR dne 9. 11. 1994. 

Za svou misi považuje prosazovat zájmy a význam svých členů. Podporovat kvalitní služby TIC a ovlivňovat prostředí pro jejich činnost. Asociace je administrátorem certifikace Jednotné klasifikace turistických informačních center ČR.

Podívejte se na webové stránky A.T.I.C. ČR.

Turistické informační centrum Velká Bíteš je nositelem certifikace v klasifikační třídě B.

Certifikát-obrázek