PRODEJNÍ VČELAŘSKÁ VÝSTAVA

23.11.2014

včelařstvíVčelaři ZO ČVS z Velké Bíteše všechny srdečně zvou na "PRODEJNÍ VČELAŘSKOU VÝSTAVU", která se koná od  4. do 9. prosince 2014 v Klubu kulrtury ve Velké Bíteši, Masarykovo náměstí 5, vždy od 9.00 - 17.00 hodin.

Tradiční nabídka obsahuje medové pečivo, svíčky z včelího vosku, výrobky z včelích produktů, medoviny, medové 15° pivo a nově medová mýdla. Samozřejmě nemůže chybět tradiční exponát – včely v proskleném úlu. Na výstavě bude možno vidět i zakoupit naučný a dokumentární film na CD o včelaření a včelařích na bítešsku. Naši průvodci na výstavě se rádi s dětmi mateřských i základních škol, ale i se všemi ostatními návštěvníky podělí o svoje zkušenosti s chovem včel a zajímavosti z jejich života.
Pro praktické včelaře chceme předvést opět některé zajímavé včelařské pomůcky. Pro nové zájemce o včelaření bude v prodeji i dostatek odborné literatury.

V neděli 7. prosince 2014 ve 14.00 hodin v přízemí budovy v prostorách muzea pořádáme včelařskou besedu o včelařství a včelích produktech.

včelařská výstava kopie kopie