OKLEŠTĚNÁ SESTAVA BÍTEŠSKÉHO "ÁČKA" VEZE TŘI BODY Z UH. HRADIŠTĚ

13056HC Uherské Hradiště - HC Spartak Velká Bíteš 3:4

Sobota 14. ledna 2017

K zápasu do Hradiště odjíždíme s jedním brankářem, pěti obránci a pěti útočníky. Trnka nastupuje v útoku a tak máme „dvě celé pětky". Pro nemoc nemohli nastoupit Pospíšil Mirek, Touška Jakub, Šíma Patrik, Bartošek Jakub. Z rodinných důvodů Buďa Pavel a pro pracovní povinnosti Alexa Tomáš a Petrčka Lukáš.

Od začátku dodržujeme obrannou taktiku bránění středního pásma s možností rychlých protiútoků. První třetina končí bez branek i když šance byly na obou stranách.

V první minutě druhé třetiny dostáváme smolnou branku a prohráváme. Ale dvě minuty na to nevídanou bombou od modré Grman vyrovnává. Začínáme mít více šancí, ale v půli třetiny opět jdou domácí do vedení. Půl minuty na to po krásné akci a nahrávky Štěpánka, Šidák (v tomto zápase kapitán) vyrovnává. Třetina končí 2 : 2.

Ve třetí třetině se opět šance střídají na obou stranách a ve 44 minutě jdeme poprvé do vedení po brance Máry Toušky. Domácí v 53 minutě srovnávají opět po laciné brance. Naštěstí minutu na to po krásné akci Toušky se Šidákem ,Štěpánek střílí rozhodující branku. Do konce utkání už stav uhlídáme. Přece jenom hokejová kvalita je na naší straně. Hráčům za předvedený výkon v tomto utkání je potřeba poděkovat. Že na ledě nechali všechno svědčí i to, že na zpáteční cestě žádná zastávka nebyla.
V sobotu 21.1. hrajeme doma s Břeclaví a hned v neděli 22.1. jedeme sehrát odložené utkání do Vsetína.
Před „ plesem Města" je potřeba se přijít naladit na hokej.

Sestava: Vrba
Grman - Vojáček
Novák - Odvářka
Štěpánek – Šidák – Trnka
Pospíšil P. – Touška M. – Ondráček

Branky:
22:42 Grman (Touška M., Pospíšil P.)
36:29 Šidák (Vojáček)
43:53 Touška M. (Pospíšil P., Trnka)
53:22 Štěpánek (Šidák, Touška M.)