PRVNÍ HOKEJOVÉ UTKÁNÍ V NOVÉM ROCE SKONČILO ÚSPĚCHEM

13056SK Minerva Boskovice - HC Spartak Velká Bíteš 0:4

Neděle 3. 1. 2016

K prvnímu mistrovskému utkání ve druhé části soutěže a prvnímu v novém roce jsme odjeli do favorizovaných Boskovic v okleštěné sestavě.

Chyběli zranění hráči Alexa, Mirek Pospíšil, Babic pracovně zaneprázdněný Vojáček a také Jochman a Čuňočka. Utkání jsme začali s Bartoškem v brance (druhý brankař Škoda Mirek), se čtyřmi obránci a osmi útočníky. V první třetině se navíc zranil Buďa a tak Marek Touška hrál čtvrtého obránce a v předu se točilo sedm hráčů.

Od začátku utkání jsme si vytvořili převahu a několik vyložených šancí jsme v první třetině neproměnil a tak skončila 0:0. Druhá a třetí třetina byla také v naši režii, ale už i s využitými šancemi. V poslední době střelecky úspěšný Kuba Touška ( tak jako v domácím utkání s Boskovicemi) dosahuje třech branek (třetí do prázdné branky) a při dobře sehrané přesilové hře zakončuje Pavel Pospíšil. Další šance vychytal dobře chytající domácí brankář Chvátal. Také náš brankář Bartošek zneškodnil svými výbornými zákroky několik vyložených šancí domácích a dosáhl tak první nuly v bítešském dresu. Bodový náskok na Boskovice narůstá na třináct bodů. Všichni naši hráči v tomto utkání podali výborný výkon a je vidět, že „svátky" se na nich nepodepsaly.

Příští utkání v sobotu 16. 1. 2016 doma s V. Meziříčím v 17 hodin.

Branky a nahrávky:
25:38 Touška Jakub (Šidák)
35:51 Touška Jakub (Štěpánek)
48:50 Pospíšil Pavel (Šidák)
58:25 Touška Jakub
 
Sestava:
Bartošek, (Škoda), Žalud, Buďa, Novák, Trnka,
Grmela, Šidák, Štěpánek,
Touška J., Touška M., Petrčka,
Kožár, Pospíšil P.