HC LVI BŘECLAV - HC SPARTAK VELKÁ BÍTEŠ 4:8

13056Neděle 13. 12. 2015
I když jsme se utkali s posledním mužstvem průběžné tabulky, tak vyloženě lehké utkání to nebylo. Břeclavští mají ve svém středu pár zkušených hokejistů (např. Dora, Gabriška, Klimovič aj), obklopených dravým mládím a když se v domácím prostředí sejdou, tak je to úplně jiné mužstvo než co jezdí k venkovním zápasům.

Naopak my jsme odjeli k zápasu v oslabené sestavě. K marodům Babicovi a Mirkovi Pospíšilovi přibyli Buďa a Štěpánek, kterým pracovní povinnosti nedovolili k utkání odcestovat.

Jelikož pro některé naše hráče je čas odjezdu k utkání tabu, tak k zápasům přijíždíme pozdě, podle toho vypadá rozbruslení před utkáním a následné začátky zápasů. Také tentokrát jsme prohrávali. Do konce první třetiny jsme sice stav otočili, ale na začátku druhé domácí opět vyrovnali a až třicáté druhé minuty byl zápas vyrovnaný. Potom se projevila naše větší hokejovost a poskočili jsme o čtyři branky a zápas byl prakticky rozhodnutý. Hattrickem se tentokrát blýskl Kožár, po dvou dali Šidák a Petrčka a konečně patnáct vteřin před koncem protrhl střeleckou smůlu Mára Touška.

Před utkáním se zranil brankář Alexa a tak do utkání nastoupil Jakub Bartošek a musel během zápasu řešit pár zapeklitých situací. Jelikož Boskovice v utkání s Kroměříží ztratilo bod, tak jsme od nich v tabulce zase odskočili.

Ve stávající tabulce máme na Uherský Ostroh náskok osmi bodů a na třetí Boskovice deset.

Branky:

11:03 Šidák (Pospíšil P.)
18:08 Kožár (Grmela, Šidák)
31:41 Petrčka(Touška M.)
32:20 Kožár (Touška M)
36:06 Petrčka(Touška J)
37:54 Kožár( Žalud)
41:46 Šidák (Pospíšil P)
59:45 Touška M (Petrčka)


Poslední utkání v tomto roce hrajeme v sobotu 19.12.2015 v 19 hod. s Uherským Hradištěm (v minulém kole porazili Velké Meziříčí 5:3).
Na tento zápas zvou pořadatelé.