HC BLANSKO - HC VELKÁ BÍTEŠ 2:4

thumb 13056 kopie kopie7. listopadu 2015

V sedmnácté vteřině vstřílíme první branku a zápas máme plně ve své režii. Jedna šance střídá druhou, ale druhý gól přichází až ve čtrnácté minutě a s tímto skórem končí také první třetina. V první dvacetiminutovce jsme měli velkou převahu se spoustou vyložených šancí, ale bez využití.

Ve druhé minutě druhé třetiny dávají domácí kontaktní gól a dostávají se do zápasu.Za čtyři minuty opět vedem o dvě branky a zdá se, že utkání v této fázi rozhodneme, ale to se nestává a třetina končí.

Ve třetí třetině se scénář ze druhé opakuje a domácí v osmé minutě prohrávají opět o jednu branku a vytváří si další šance. Štěstí, že dvě minuty na to dáváme Grmelou rozdílový gól a když další vyložené šance nevyužíjeme, utkání končí pro domácí přijatelným výsledkem.

Po tomto kole jsme se usadili na prvním místě v tabulce s lepším poměrem branek jak náš příští soupeř Uherský Ostroh - so 14. 11. v 17 hodin doma.

Branky a nahrávky bítešských hokejistů:
0:17 Šidák  (Grmela)
13:03 Touška J. (Novák)
25:09 Petrčka (Touška J., Buďa)
51:13 Grmela (Štěpánek, Šidák)
Sestava:
Alexa (Bartošek), Žalud - Vojáček, Buďa - Novák, Grmela - Šidák - Štěpánek, Petrčka - Touška M. - Touška J.,  Pospíšil P. - Pospíšil M. - Kožár.