VYHODNOCENÍ FOTOGRAFICKÉ SOUTĚŽE - NA CESTĚ

13.9.2024

Fotografická soutěž_fotoInformační centrum a Klub kultury uspořádalo i v letošním roce v termínu od 1. března do 15. srpna 2024 fotografickou soutěž tentokrát s názvem „NA CESTĚ". Zúčastnilo se celkem 20 osob a každý účastník zaslal maximálně 3 ks fotografií. Každý z účastníků dané téma pojal po svém a bylo nám posláno hodně zajímavých a krásných fotografií.


Odborná porota ve složení Tomáše Škody, Otty Hasoně, Otty Valeše a Věry Němcové v úterý 20. srpna vyhodnotila nejlepší fotografie. Vyhlášení vítězů soutěže proběhlo v pátek 6. září v rámci hodového programu na Masarykově náměstí. Na prvním místě se umístil Miloš Buček s fotografií s názvem „Konečná stanice" a získal LED TV. Na druhém místě se umístila Martina Šmeralová, která se z předání cen omluvila a cena fotografický stativ ji byl předán osobně 11. 9., třetí místo za své fotografie získal Jiří Polehla, kterému byla předána tiskárna. Dětské ocenění získala Elen Oudová, která se také omluvila, společenská hra ji byla poslána poštou.
Za účast ve fotosoutěži všem zúčastněným velmi děkujeme. Již teď se těšíme na nové fotografie v příštím roce, kdy bude fotosoutěž s názvem „A PŘECE SE TOČÍ".

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury

Vítězná fotografie „Konečná stanice". Foto: Miloš Buček

Konečná stanice - kopie

 

IMG 1290

západ na kole copy

Vpád technické civilizace copy