CYKLISTICKÝ ZÁVOD LIVE

23.3.2022
VBBVB 2022_FullHD_PLAY_smallPřinášíme vám ČERSTVÉ AKTUALITY z příprav na nedělní závod v silniční cyklistice ŠKODA CUP.
V den závodu pak sledujte pro nejnovější informace naši facebookovou stránku.
 

Hlavní pořadatel závodu Favorit Brno ve spolupráci se společností SportSoft a webem Roadcycling.cz přinese živé přenosy z české jarní klasiky Velká Bíteš - Brno - Velká Bíteš. Fanoušci silniční cyklistiky se budou moci podívat na živý videopřenos a také na komentovanou fotoreportáž.

Populární Bíteš zahajuje českou silniční sezónu a Český pohár v silniční cyklistice ŠKODA CUP a díky snaze pořadatelů bude možné sledovat průběh závodu na dvou nezávislých kanálech. Videopřenos zajišťuje společnost SportSoft a k vidění bude na YouTube kanálu SportSoftu a na webu RoadCycling.cz. Závod bude komentovat Josef Kratina, komentátor se zkušenostmi z přenosů České televize a Eurosportu.

Web Roadcycling.cz zároveň přinese živou komentovanou fotoreportáž. Díky fotografiím Jana Brychty a redakci RoadCycling.cz bude možné mít okamžitý přehled o dění na trati a o předchozím průběhu závodu. Diváci, kteří si videopřenos SportSoftu pustí až v průběhu závodu, budou mít díky fotoreportáži dokonalý přehled o dosavadním vývoji.

Pořadatelé nezapomněli ani na diváky a fanoušky přímo u trati. Na Masarykově náměstí ve Velké Bíteši, v místě startu a cíle závodu, bude doprovodný program moderovat Luděk Savana Urbánek,  moderátor rádií Kiss a Signál. Vystoupí také rockabilly kapela PAPAKULT.

Velká Bíteš - Brno - Velká Bíteš startuje už tuto neděli 27. března ve 12:00.

 

Cyklistický závod