ANKETA ZLATÁ JEŘABINA 2022

1.3.2022

rowan-berries-ga2143b256 1280Dnešním dnem začalo hlasování v anketě Zlatá jeřabina.

18. ročník ankety Zlatá jeřabina představuje 20 počinů vybraných v kategorii Kulturní aktivita a 20 počinů v kategorii Péče o kulturní dědictví vybraných odbornou pracovní skupinou a následně schválených Radou Kraje Vysočina. 

 Velká Bíteš má v anketě nominované také svoje favority, a to v kategorii Kulturní aktivita

Tradiční bítešské hody

 a v kategorii Péče o kulturní dědictví 

Renovace hasičské stříkačky DS 16 z roku 1950,

takže je můžete svými hlasy podpořit.

Zlatá jeřabina

Všechny soutěžní kulturní počiny v kategoriích Kulturní aktivita a Péče o kulturní dědictví jsou na webových stránkách Kraje Vysočina krátce představeny anotací a fotografiemi zobrazujícími atmosféru akcí či stav památek před a po jejich obnově. 

Zde jsou odkazy:
Kulturní aktivita
Péče o kulturní dědictví

 

Elektronické hlasování

Svůj hlas můžete dát vždy jen jedné akci v každé kategorii. K úspěšnému hlasování je nutné vyplnit formulář, opsat číselný kód a dát souhlas se zpracováním osobních údajů. Na vaši e-mailovou adresu, vám bude zaslána informační zpráva a na základě jejího potvrzení dojde k započítání vašeho hlasu do ankety (bez potvrzení informační zprávy nebude Váš hlas započítán).

Hlasovat můžete zde: Hlasovací formulář

Písemné hlasování
Hlasování je možné i pomocí originálního hlasovacího lístku, který je uveřejněn v novinách Kraje Vysočina. Hlasovací lístky zasílejte na adresu Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava s označením "Zlatá jeřabina 2021".

Společné slavnostní vyhlášení a předání darů proběhne 6. června 2022 v klášteře v Nové Říši.